Kantoor

Denk en werk samen, want dat geeft de beste kansen voor het bereiken van het doel. Samenwerking tussen de advocaat en zijn cliënt, samenwerking met deskundigen op aanverwante rechtsterreinen en samenwerking met de rechterlijke instanties. En samenwerking als organisatie natuurlijk. Het kantoor is van alle moderne communicatiemiddelen voorzien. De praktijk wordt fulltime secretarieel en administratief ondersteund.

De aanpak

Alles begint bij u. Eerst komt u aan het woord. Uw vragen, uw zorgen, uw belangen en uw verwachtingen, zij vormen samen het uitgangspunt voor ons werk. Als juridische bijstand wordt gewenst, ontvangt u een schriftelijke uitnodiging tot opdrachtverlening aan het kantoor. Daarin staan de zaak beschreven, de financiële regels en de overige voorwaarden. Nadat u de opdracht heeft bevestigd met uw handtekening en de financiële dekking is geregeld, kan de rechtshulp aanvangen.

Communicatie is een sleutelwoord. Hoe stelt u zich het contact met uw advocaat voor? Laat  u hem of haar de vrije hand of wilt u bij alle ontwikkelingen worden betrokken?  Onze voorkeur gaat uit naar ´meedenken en meedoen´.

De locatie

Het kantoor aan de Van Lawick van Pabstlaan 10 in De Meern heeft een frequente busverbinding met de stad Utrecht en ligt naast de snelwegen A2 en A12. Parkeren is gratis. Bij binnenkomst kan aan niemand de op de muur geschilderde tekst ontgaan.  Woorden van Hugo de Groot, de 17e eeuwse jurist, geschreven tijdens zijn gevangenschap in het Slot Loevestein. Een blijvende inspiratie.

Rechtspersoon

‘Booij & Partners Advocaten’ is de handelsnaam van Booij & Partners Advocaten B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 52641554.

(neem direct contact op)