Strafrecht

Vrijheid en vrijspraak

Wordt u verdacht van een strafbaar feit? Dan staat als individu tegenover een imposante organisatie, het Openbaar Ministerie. Een groot en ondoorzichtig instituut met invloed en machtsmiddelen die er niet om liegen: vrijheidsbeneming, vervolging, verhoren, doorzoekingen en afluisteren zijn nog maar enkele voorbeelden. Wordt u hiermee geconfronteerd? Dan wilt u een koelbloedige belangenbehartiger naast u hebben. Eén die de mouwen opstroopt en zich, binnen en buiten de rechtszaal, een integere vechtjas toont. Uw vrijheid en vrijspraak verdienen die inzet.

Wanneer een strafpleiter?

Een dagvaarding ontvangen, aangehouden, in verzekering gesteld of langer in voorarrest? Of alleen nog maar een vermoeden dat u wordt verdacht van een strafbaar feit? Dan heeft u behoefte aan informatie, aan advies, aan iemand die u kunt vertrouwen. Ongeacht hoe ernstig de verdenking is. Booij & Partners Advocaten staat volwassenen en jeugdigen ter zijde. Voor een effectieve verdediging zijn veel talenten nodig: wetskennis, dossierstudie, inlevingsvermogen, tactisch inzicht, communicatie. En een stevig pleidooi. Maak een afspraak of bezoek ons spreekuur.

Betrokken

De betrokkenheid ziet niet alleen op de dossiers. Via het lidmaatschap van diverse organisaties (Belangenoverleg Niet-Justitiegebonden Organisaties ‘Bonjo’, Landelijke Gedetineerden Commissie en Utrechtse Advocatenwerkgroep Strafrecht) worden kennis en ervaring gedeeld en vergroot.

Portfolio

Zoekt u een advocaat die luidruchtig de media bespeelt en die de schijnwerpers opzoekt, of liever een die discreet maar effectief wel resultaten boekt? U kiest uw advocaat, en niet andersom. Booij & Partners Advocaten luistert, analyseert en geeft leiding aan uw verdediging. In iedere fase van de vervolging.

Het kantoor trad op in diverse landelijke zaken, zoals Terrorisme II, de Mereveldpleinmoord, Springhaas (meervoudige gewapende overvallen) en Anaconda.

(neem direct contact op)