Slachtofferhulp

Pijn en angst. Dat voelden de meeste slachtoffers van lichamelijk/seksueel geweld tijdens  ‘het incident’ (of: de incidenten). Eenvoudige woorden, maar met een enorme impact. Dat het incident objectief bezien in het verleden ligt, betekent niet dat de effecten daarvan ook voorbij zijn.

Integendeel. Slachtoffers van geweld gaan vaak gebukt onder meerdere klachten.  Herbelevingen, vermijdingen, overprikkelbaarheid, slaapproblemen, lichamelijke klachten, eetproblemen, somberheid, seksuele problemen, angst, schuldgevoel en schaamte.

Het getuigt van moed om daarvoor hulp te zoeken, om deskundigen te vragen om begeleiding of behandeling. Hulp voor de lichamelijke klachten en voor de psychische. En ook voor de juridische.

Waar kunt u terecht met uw vragen? Waar is vertrouwelijkheid gegarandeerd? Waar kunt u veilig uw verhaal doen,  waar krijgen uw ervaringen aandacht? En waar kunt u informatie (zoals over rechten, over procedures, over een advocaat die voor u opkomt, gefinancierde rechtsbijstand, schadevergoeding, aangifte) krijgen zonder dat er direct hoge rekeningen komen?

Mr Ron Booij volgde een specialisatie-opleiding voor rechtshulp aan slachtoffers van ernstige strafbare feiten. Dit, gevoegd bij zijn ruim 25-jarige praktijkervaring als advocaat, rechtvaardigt een uitnodiging aan uw adres: onderzoek of hij uw vertrouwen waard is.

Maak een afspraak voor een persoonlijk onderhoud. Strikt vertrouwelijk, het verplicht u tot niets en in veel gevallen is het kosteloos.

(neem direct contact op)