Familierecht

Een scheiding ontwricht. Vertrouwen, verwachtingen, zekerheden, alles spat uiteen. Probeer dan maar eens een goede zakelijke afspraken te maken met je ex. Of om een ouderschapsplan op te stellen als je kinderen hebt.

Een advocaat, opgeleid en aangesloten bij de vFAS (vereniging van gespecialiseerde familierecht advocaten, ook voor scheidingsbemiddeling) weet wat er bij komt kijken. Luisterend, adviserend, soms corrigerend, maar altijd betrokken. Of werkend in een team van professionals, dat de ex-partners begeleidt in een ‘overlegscheiding’ (lidmaatschap Vereniging Collaborative Divorce Holland).

Alimentatie, omgang en verblijf, co-ouderschap, stiefgezin, weekendvaders, recht op de woning, gezag, voorlopige voorzieningen, uittreksels en akten, zitting, beschikking, draagkracht en behoefte, boedelscheiding, pappa en mamma, belang van het kind, verzorging en opvoeding, hoofdverblijf, communicatie, toevertrouwing, rouwverwerking, stress, wraakgevoelens, afwijzing, respect, berusting, hoger beroep, verweer. Zou het niet prettig zijn om te worden begeleid door iemand, die de weg weet? Bel voor een afspraak of bezoek ons spreekuur!

(neem direct contact op)